شروع ناگهانی لکنت در کودک

والدین عزیز به یاد داشته باشید هیچ کودکی مادرزادی با لکنت به دنیا نمی اید و شروع لکنت از سن سه سالگی به بعد است.

✅در سنین زیر شش سال معمولا تکرار صدا دیده می شود که این لکنت نیست و ناروانی طبیعی نام دارد که اگر بیش از دو ماه طول کشید باید برای درمان اقدام کنید
✅ناروانی دارای نوسان است برخی روزها خوب و برخی روزها بد است که بدلیل رشد مغز می باشد

مرکز تخصصی درمان لکنت دکتر محمد کریمی
متخصص علوم اعصاب و گفتاردرمانگر



لکنت کرمان

لکنت کرمان

درمان قطعی و تخصصی لکنت در کرمان
ناروانی طبیعی جیست؟ نوعی از اشفتگی کلام با علامت های تکرار کلمه ، صدا و یا کشش است که معمولا در بازه سنی 2 تا 6 سالگی اغاز می گردد و کودک از مشکل خود اگاهی ندارد

درمان: گفتاردرمانی غیر مستقیم
در این اختلال کودک نباید متوجه مشکل خود شود
والدین از توصیه هایی نظیر صبر کن ، نفس بگیر و .. بپرهیزند



درمان تخصصی لکنت

درمان تخصصی لکنت

ارزیابی لکنت زبان را می توان در چند حیطه انجام داد که شامل موارد زیر می باشند:

رفتار های اصلی لکنت:
به نظر میرسد غیر متداولترین مشکل لکنت تکرار و کشیدگویی باشد. اگر چه اکثر افراد یکی از الگوهای تکرار یا تنش را دارند، تمام افراد لکنتی شکل های مختلفی از هم گسیختگی گفتار را نشان می دهند؛ بنابراین یکی از ویژگی های اصلی آنالیز ناروانی، توصیف این رفتارهای هسته ای است. مثلا در مورد تکرارها، متخصص باید اندازه ی واحد تکرار شونده (عبارت – کل کلمه – هجا)، تکرارها در واحد (مثلا پ پسر در برابر پ پ پ پسر)، درجه و زمان تنش های همراه و چگونگی پایان دادن به آنها را شناسایی کند. آیا تکرار بی صدای وضعیت های تولیدی وجود دارد؟ آیا مراجع در طول تکرارها در پیدا کردن واکه ی مناسب دچار مشکل می شود؟

در مورد کشیدگویی هم متخصص اطلاعاتی راجع به جایگاه آناتومیکی قفل، این که بی صدا هستند یا صدادار، چقدر طول می کشند، میزان تنش های همراه و چگونگی پایان دادن به آنها جمع آوری می کند.

ویژگی های تقلایی / تنش:
بسیار نادر است که فردی فقط تکرار یا کشیدگویی داشته باشد. افراد لکنتی در حالی که برای صحبت کردن تلاش می کنند دچار تنش هستند و اغلب صداها و حرکات بی ربط و معنی تولید می کنند. افراد لکنتی گستره ی متفاوتی از این رفتارهای شخصی را نشان می دهند، که ممکن است در مراجعانی خاص، در بسامد و شدت آن تفاوت وجود داشته باشد.

ویزگی های پنهان:
در افرادی که لکنت پیشرفته دارند، نشانه های آشکار تنها بخشی از مشکلات می باشند. فرد پس از سال ها لکنت و برخورد با مشکلات مختلف در شرایط مختلف نگرش و احساس خود را درباره ی لکنت پنهان می کند.

ممکن است بعضی از درمانگران به رفتار های مخفی توجه نکنند در حالی رفتارهای آشکار و پنهان به هم وابسته هستند؛ یعنی رفتارهای اجتنابی و مخفی کارانه باعث تقویت لکنت و رفتنار های آشکار می شود و رفتار های آشکار نیز موجب تقویت ترس ها، نگرش های منفی و… می شوند. برای ارزیابی این رفتار ها از مصاحبه یا چک لیست استفاده می شود.

شدت لکنت
ابزارهای مختلفی برای اندازه گیری شدت ناروانی وجود دارد که در اینجا به یکی از برجسته ترین انها اشاره می کنیم:

Stuttering severity for children and adult : این آزمون را می توان هم برای افرادی که توانایی خواندن دارند و هم افرادی که این توانایی را ندارند استفاده کرد. در این آزمون در حالی که مراجع متنی را می خواند یا در یک گفتگو شرکت می کند، تعداد هجا ها (یا کلمات) لکنت شده و تعداد کل هجاها (یا کلمات) توسط آسیب شناس گفتار و زبان شمارش می شود. سپس درصد هجاهای لکنت شده محاسبه می شود. همچنین متخصص طول مدت طولانی ترین لکنت را اندازه می گیرد و رفتارهای فیزیکی برجسته ی همراه با گفتار هم بررسی می شوند.

غالبا نمره ی تکالیف طول مدت و رفتارهای همراه، با نمره ی کل ترکیب می شود. شدت لکنت مراجع از مقایسه نمره ی کل با هنجاری که در راهنمای آزمون آمده بدست می آید. در این روش شدت لکنت بصورت خیلی خفیف، خفیف، متوسط، شدید و خیلی شدید توصیف می شود. برخی متخصصان ترجیح می دهند سرعت گفتار را در سطح کلمه اندازه گیری کنند و برخی دیگر در سطح هجا می گیرند. سرعت متوسط گفتار برای افراد طبیعی بزرگسال مذکر ۱۶۸ واژه در دقیقه و ۲۲۱ هجا در دقیقه و برای جنس مونث ۱۵۱ واژه در دقیقه و ۲۰۴ هجا در دقیقه است. افراد مونث ترجیح می دهند که آهسته تر صحبت کنند و از کلمات طولانی تر اما کمتری استفاده می کنند.

تعیین شدت لکنت شامل گام های زیر می باشد:

در جلسه اول ۲۰-۱۵ دقیقه گفتار فرد را ضبط می کند. درمانگر می تواند از این روش جهت آشنایی بیشتر با فرد و خانواده ی او استفاده کند.
در شروع جلسه دوم حدود ۱۰ دقیقه از گفتار محاوره ای بیمار را ضبط کند و می تواند درباره ی هر موضوعی که برای مراجع یا خانواده ی او مهم است بحث کند.
در جلسه سوم حدود ۷- ۵ دقیقه از گفتار فرد را ضبط می کند. قبل از شروع درمان اگر مقدارهای بدست آمده بیشتر از ۵ – ۳ درصد باشد ارزیابی اشتباه بوده.

منابع

۱- Haynes WO , Pindzola RH , Diagnosis and Evoaluation in Speech Pthology , 6thed , boston: 2004.

۲- Stuttering an integrated approach to its nature and treatment Barry Guitera ۲۰۰۶٫



گفتار درمانی در اختلالات یادگیری

گفتار درمانی در اختلالات یادگیری

⬅️ چند تمرین برای تقويت حساسیت و دقت شنیداری


⚽صداهاي مربوط به خوردنی‌ها

از كودك بخواهيد به صداي مربوط به خوردنی‌هایی همچون خيار، كندن برگ كاهو، شكستن تخمه، جويدن قند، گاز زدن خيار و سيب گوش كند.
با چشم بسته آن‌ها را مورد شناسايي قرار دهد .

⚽ تمرين با چشمان بسته

چشمان كودك را بسته و او را روي صندلي وسط اتاق بنشانيد. در حالي‌كه در اطراف او قدم مي‌زنيد، با اوصحبت كنيد و از او بخواهيد به جايي كه تصور مي كند شما هستيد، اشاره نمايد.

توجه: از كودك بخواهيد پشت به شما يا با چشمان بسته بنشيند وسپس با استفاده از كف زدن يا زدن روي ميز الگوي صداي متفاوتي مانند تند يا كند ايجاد كند و بخواهيد آنها را تكرار كند يا بشمارد.

⚽ در منزل با صداي كم به صداي تلويزيون گوش كند. به مدت يك هفته مادر در منزل، ديكته را به صورت زمزمه وار به دانش آموز بگويد.

⚽ به فایل‌های صوتی و شنیداری، با صدای کم گوش دهد.

📞تلفن نوبت دهی: ۰۹۱۳۷۴۹۹۳۱۳_۰۳۴۳۲۴۴۶۷۵۵
📞تلفن پاسخگوئی به سؤالات در واتساپ: ۰۹۱۳۸۴۰۷۱۱۲
اینستاگرام: goftardarmani_kerman_novin
وبسایت: www.st-kerman.ir



عرق نعناع و درمان لکنت

عرق نعناع و درمان لکنت

?واقعیت این است که عرق نعناع برای دل درد خوب است اما برای درمان لکنت نه عرق نعناع و نه هیچ ماده غذایی دیگری فایده ندارد و وقت تلف کردن است لذا پیشنهاد می شود به جای اتلاف وقت گفتاردرمانی را شروع کنید

جهت مشاهده کلیپ کودکان و بزرگسالان دارای لکنت درمان شده در کلینیک گفتاردرمانی کرمان نوین به آدرس اینستاگرام ما مراجعه بفرمائید
@mkarimi.slp2019



بریدن بند زیر زبان در کودکان دارای لکنت

بریدن بند زیر زبان در کودکان دارای لکنت

?با توجه به اینکه لکنت ناشی از عملکرد مغز است و افراد دارای لکنت در خوردن غذا و حرکات زبان مشکلی ندارند لذا عضله زبان کاملا سالم است و سالهاست که این فرضیه رد شده است و افرادی که با بریدن بند زیر زبان قول درمان لکنت می دهند تنها دنبال کلاهبرداری هستند و مسائل اخلاقی را زیر پا می گذارند.



مغز کودکان دارای لکنت سالم است

مغز کودکان دارای لکنت سالم است

❇تمام پژوهش ها نشان می دهند که ساختار مغز کودکان دارای لکنت سالم است و نیاز به بررسی هایی مانند نوار مغز، رادیولوژی، سی تی اسکن و....ندارد بجز در مواردی که لکنت به دنبال تصادف و ضربه به سر ، بیماری شدید ایجاد شده باشد یا همراه با تشنج و عوامل نورولوژیک باشد

لذا طی کردن این مسیر ها جز اتلاف وقت نتیجه ای ندارد



دلیل شروع ناگهانی لکنت چیه

دلیل شروع ناگهانی لکنت چیه

?️لکنت در کودکی معمولا ناگهانی شروع میشه و قبل از شروع کودکان معمولا گفتار خوب و روانی دارند.

✔دلیل شروع لکنت ناگهانی یا نوروژنیک هست یعنی مغز در ارسال اطلاعات به عصب، عضله زبان تارصوتی و یا نواحی از مغز که مسوول کنترل گفتار هستند مشکل دارد و مسائل روانشناختی مانند ترس و اضطراب هم آنرا تشدید کنند و برای درمان باید بر عملکرد مغز کار کرد نه بر روی ترسها! البته کاهش ترس و اضطراب در روند درمان بسیار مهم است.



آیا لکنت کودک خود به خود خوب می شود

آیا لکنت کودک خود به خود خوب می شود

بهبودی خود به خودی❓در بسیاری از موارد لکنت کودکان زیر شش سال خود به خود خوب می شود اما اگر لکنت بیش از دو ماه طول کشید حتما نیاز به گفتاردرمانی دارد و صبر کردن جایز نیست. در بسیاری از موارد شنیده ایم که افراد غیر متخصص در حوزه لکنت ( روانپزشک متخصص کودکان و عوام ) عنوان می کنند که تا مدرسه صبر کنید اگر خوب نشد بعد ببرید گفتاردرمانی و متاسفانه این توصیه بسیار غلط منجر به تثبیت لکنت و ماندگاری آن می گردد.

❇ هر چه درمان در سن پایین تر آغاز شود لکنت سریع تر و آسان درمان می شود



آیا لکنت با خوردن خوراکی خاصی درمان میشود

آیا لکنت با خوردن خوراکی خاصی درمان میشود


در درمان لکنت درمان دارویی و تغذیه خاص موثر نیست...تنها راه درمان لکنت مراجعه به موقع به گفتاردرمانگر( آسیب شناس گفتار ، زبان، بلع ) است



در ایام کرونا لکنت بچه م شدیدتر شده چرا

با سلام چرا لکنت بچه من شدید میشود بچه من چهار سال داره و دکتر گفته ناروانی طبیعیه؟
با سلام در اختلال ناروانی طبیعی معمولا دوره های سینوسی یعنی کم و زیاد شدن شدت اختلال اتفاق می افتد اما پس از یک دوره کامل درمانی و پس از تثبیت این رفت و برگشت های مشاهده نخواهد شد درمان فرزند خود را تا زمان تثبیت ادامه دهید و طول درمان را کامل کنید..سعی کنید محیط آرام و بدور از چالش و اضطراب باشد



کودک دو ساله لکنت گرفته صبر کنم خوب شود یا درمان را شروع کنم

کودک دو ساله لکنت گرفته صبر کنم خوب شود یا درمان را شروع کنم

✴توجه داشته باشیم که هیچ کودکی مادر زادی لکنت ندارد و لکنت معمولا در بازه سنی دو تا شش سال شروع می شود.

✔لکنت می تواند منشا ژنتیکی داشته باشد یا نداشته باشد.

✔اگر در فامیل شما فردی بوده است که لکنت داشته و درمان شده است احتمال درمان بسیار بالاست و اگر درمان نشده باز هم احتمال درمان وجود دارد اما با تلاش بیشتر.

✅درمان را باید از همان روزهای آغازین مشاهده تکرار ها شروع کرد که معمولا در ابتدا درمان با مشاورات و اصلاح محیط انجام می شود و در ادامه درمان خود فرد.

?به هیچ عنوان از روش های درمانی یک فرد برای دیگری استفاده نکنید زیرا روش های درمانی یک کودک ۵ ساله می توانند منجر به اسیب و بدتر شدن کودک ۲ ساله شود لذا حتما تمرینات را تحت نظر و تشخیص گفتاردرمانگر انجام دهید.



آیا فصد زبان بر لکنت اثر دارد؟

آیا فصد زبان بر لکنت اثر دارد؟

با ذکر چند دلیل ساده این مورد را به بررسی می پردازیم؟

✔لکنت تحت تاثیر شرایط استرس تشدید می شود یعنی مناطق مغزی دچار از هم گسیختگی بیشتری می شوند حال فصد زبان چه کمکی به مغز می کند؟ ❓

✔معمولا فرد دارای لکنت در کتاب خواندن راحت تر و روان تر از صحبت کردن روزمره است این یعنی عضله زبان فرد در موقع کتاب و محاوره عوض می شود که نتیجه بگیریم لکنت ناشی از بیماری عضله زبان است که با فصد آنرا درمان کنیم❓❓

✔فرد دارای لکنت در دوران کودکی نوسان دارد یعنی ممکن است یک روز خوب باشد و چند روز بد پس این یعنی زبان همان زبان است اگر برخی روزها راحت حرکت می کند یعنی ذاتا مشکلی ندارد و مشکل از منطقه مغزی فرمانده گفتار است.


✔افراد بزرگسال دارای لکنت معمولا برخی کلمات را نمیتوانند بیان کنند و برخی را راحت بیان می کنند حال اگر عضله زبان مشکل داشت فرد نمی توانست هیچ کلمه ای را بیان کند پس باز هم نتیجه می گیریم زبان سالم است

✔فرد دارای لکنت در هنگامی که در جمع است صحبت برایش سخت تر می شود و این مرتبط با بعد روانشناختی لکنت است و باز هم میبینیم زبان سالم است


?نتیجه فصد برای درمان لکنت تنها یک راهکار فریبکارانه است



آیا کتابخوانی منجر به درمان لکنت می شود

آیا کتابخوانی منجر به درمان لکنت می شود

پاسخ
?کتاب خواندن با توجه به این که نیاز به تفکر و درگیری پروسه های ذهنی ندارد یک ابزار بسیار آسان و مفید برای تسلط بر تکنیک های درمانی در آغاز روند درمان است

?کتاب خواندن مانند گرم کردن قبل از مسابقه است اگر فردی چندین سال گرم کند اما در زمین فوتبال بازی نکند هیچ موفقیتی بدست نمی آورد پس اگر فردی چند سال فقط کتاب بخواند و روان و بدون لکنت بخواند اما طبق برنامه درمانگر در روزمره از اصول درمانی استفاده نکند درمان نخواهد شد

✅نتیجه : کتاب خوانی برای درمان لکنت فقط یک ابزار مناسب هست اما به تنهایی به درمان لکنت نمی انجامد



کودکان دارای لکنت در هنگام شعرخواندن روان هستند

کودکان دارای لکنت در هنگام شعرخواندن روان هستند

✅پاسخ
?برخی عوامل بر سیستم کلامی افراد دارای لکنت( که عموما مستعد از هم گسیختگی است) فشار می آورند و در بروز یا عدم بروز لکنت موثر می باشند.
?فشار زمان : زمانی که فرد احساس می کند باید سریعا جواب بدهد لکنت تشدید می شود.
?عوامل عاطفی: زمانی که فرد عصبی و ناراحت می شود عموما لکنت زیاد می شود.
?استرس : ترس از اینکه پاسخ سوال را نداند
?عدم زمانبندی: فرد می خواهد در یک زمان کوتاه تمام حرف هایش را بگوید.

ادامه پاسخ? در رابطه با سوال بالا تماما یا اکثریت کودکان دارای لکنت در حین شعر خوانی یا تعریف یک قصه که آنرا حفظ بوده اند لکنت ندارند و دارای گفتار روان هستند که دلیل آن می تواند کاهش بار پردازش بر مغز در این زمان باشد زیرا فرد در هنگام شعر خواندن نیازی به فکر کردن ندارد و با توجه به تسلط بر شعر استرس وجود ندارد و از طرفی چون که شعر با ریتم و آهنگ خوانده می شود زمانبندی اصلاح گردیده و فرصت پردازش بیشتری به مغز داده می شود
✅ بنابراین این مورد( روان بودن گفتار در حین شعر خوانی) بخشی از لکنت است و نمی تواند در درمان شدن یا نشدن اثر گذار باشد.

? تلفن پذیرش کلینیک? ۰۹۱۳۷۴۹۹۳۱۳
?تلفن پاسخگوئی به سؤالات در واتساپ?۰۹۱۳۸۴۰۷۱۱۲
اینستاگرام: mkarimi.slp2019
وبسایت: www.st-kerman.ir



ناروانی طبیعی چیست؟

ناروانی طبیعی چیست؟

برخی کودکان در بازه سنی ۲ تا ۶ سال در تولید گفتار روان با مشکل مواجه می شوند. کا اغلب آن ها ناروان طبیعی هستند.
?کودکان در این سن در حال یادگیری زبان هستند ( خصوصا سن ۲و نیم تا ۴ سال) و فشار ناشی از رشد مهارت زبانی منجر به بروز ناروانی می گردد.

?کودکان در این سن در حال کشف و فراگیری تجربیات جدید هستند که لازم است برای صحبت کردن پیرامون آنها کلمات را به طور منجسم کنار هم بچینند و بدلیل عدم تسلط بر مهارت زبانی دچار ناروانی می شوند.

?اگر کودک شما در روز ۲ یا ۳ مرتبه کلمات را تکرار می کند یا یک کلمه را دوباره می گوید یا بین صحبت هایش مکث می کند طبیعی است و نگران نباشید و احتمال خود بخود خوب شدن بالاست

?اگر کودک شما در هنگام صحبت کردن با فشار کلمات را می گوید و ۴ یا ۵ بار یک کلمه را تکرار می کند تا بتواند بگوید نیاز به گفتاردرمانی دارد

?اگر کودک شما بارها و بارها صدا ها را می کشد یا گیر می کند نیازمند درمان است

?اگر کودک شما در هنگام صحبت کردن چشم هایش را به هم فشار می دهد یا دهانش باز می ماند یا تن صدایش را آرام می کند یا از گفتن کلمات فرار می کند یا می گوید مامان تو بگو نشانه های لکنت است و درمان باید سریع تر و مکررتر بیشتری آغاز شود

?اگر در خانواده فرد بزرگسالی است که لکنت دارد باید برنامه درمانی طولانی مدتی را برای کودک در نظر بگیرید

?اگر کودک شما در کنار لکنت بیش فعالی ، شب ادراری، ناخن جویدن، لجبازی دارد باید همزمان با درمان لکنت سایر علائم هم درمان شوند زیرا این موارد روند درمان را کند کرده و پاسخگوئی به درمان را تضعیف می کنند.

?اگر دو تا سه هفته از شروع لکنت گدشته و روز به روز بدتر می شود و همه به شما می گویند چرا اینطور صحبت می کند کودک در معرض آسیب های روانشناختی بدنبال لکنت قرار دارد سریع تر پیگیر درمان گفتاردرمانی شوید.

?حتما از گفتاردرمانگر متخصص لکنت برای تشخیص و درمان کمک بگیرید نه روانشناس و متخصص کودک و ....زیرا تشخیص ناروانی و انواع لکنت تنها گفتاردرمانگر است.

⛔این جمله " پسرخاله اش هم لکنت داشت پدربزرگش هم داشت" را بارها شنیده ایم این نصیحت ها را کنار بگذارید زیرا فرد مشورت دهنده به شما تفاوت تلفظ و لکنت و دیر حرف زدن و....را نمی داند و ندانسته زندگی و اینده کودک شما را ویران می کند.

⛔تغذیه اثر ثابتی بر لکنت ندارد و راه درمانی نیست

✅درمان لکنت و ناروانی ممکن است ماه ها طول بکشد صبور باشید

⛔تا ۶ سالگی صبر کن اگر خوب نشد بعد ببر گفتار درمانی !! پدر و مادر عزیز بهترین زمان درمان ماه های اول شروع است و هر چه زمان بگذرد علائم دیگر روانی و ترس و کاهش اعتماد به نفس و تمسخر و ...به آن اضافه می شود آنوقت درمان بسیار سخت تر خواهد شد و احتمال درمان کمتر می شود بنابراین به جملات عوام که هیچ تخصصی ندارند توجه نکنید

✅ماهیت ناروانی نوسان است یعنی یک روز خوب و یک روز بد این بدلیل رشد سریع مغز اتفاق می افتد و هر بار شدت ناروانی زیاد شد مجددا تمرینات را از سر بگیرید نا امید نشوید

✅اینترنت در کنار فایده ،ضرر های زیادی دارد زیرا برخی توصیه ها که برای لکنت بزرگسال استفاده می شود اگر برای کودک دارای لکنت و ناروانی اگر استفاده شود بسیار آسیب رسان است مانند جلوی آینه صحبت کن

✅درمان لکنت نیازمند صبر تعهد و علم است

" علم را بیاموزیم و از خرافات فاصله بگیریم"



چه زمانی برای درمان لکنت اقدام کنیم

چه زمانی برای درمان لکنت اقدام کنیم

چه عواملی اگر وجود داشت باید با شدت بیشتر پیگیر درمان شد؟

✅family ?اگر یک یا بیشتر اعضا خانواده در بزرگسالی همچنان لکنت دارد باید با استمرار و تلاش بیشتری در همان روزهای آغازین به دنبال درمان لکنت بود.


✅age ?اگر لکنت قبل از ۳و ۴ سال شروع شد باید مدت طولانی تری زمان برای درمان صرف کرد

✅length of time stuttering persist ?اگر بیشتر از ۶ ماه از شروع لکنت گذشته و لکنت کودک کاهش نیافته و یا بدتر شده باید جلسات را بیشتر و فشرده تر ادامه داد.

✅gender ?اگر کودک شما پسر است و لکنت دارد نیاز به کار و تمرین بیشتری دارد.



✴ با تازه ترین یافته های علمی روز دنیا با ما همراه باشید



لکنت دارم آیا سردی بخورم بده؟ گرمی بخورم بهتر میشم؟

لکنت دارم آیا سردی بخورم بده؟ گرمی بخورم بهتر میشم؟

آیا گرمی باعث درمان لکنت می شود یا مصرف غذای طبع سرد باعث عدم درمان لکنت می شود؟

✅تاکنون هیچ منبع علمی و آزمایشگاهی تاثیر مستقیم تغذیه بر لکنت را اثبات نکرده است.

✅دغدغه نخوردن سردی یا زیاد خوردن گرمی جات منجر به ایجاد وسواس های فکری می شود.

✅پناه بردن به مصرف غذاها با توصیه های عوام تنها فرد را از هدف درمانی دور می کند.

✅مصرف غذاهای با طبع مختلف در افراد مختلف تاثیرات متفاوتی دارد و نمی توان یک نسخه برای همه پیچید

✅ممکن است هزاران عامل در یک روز منجر به تشدید لکنت شوند از رخدادهای بیولوژیک درون بدن گرفته تا مسائل روانشناختی و فشارهای فیزیکی ، مسائل رشدی و .....که فرد سریعا آنرا به تغذیه ربط می دهد

✅تاثیر غذاها بر لکنت کاملا تجربی است و هیچ فردی در هیچ کشوری نتوانسته است با رژیم غذایی درمان شود.


✅تنها راه درمان گفتاردرمانی همراه با صبر و تلاش و تمرین فراوان است.


?ما تلاش می کنیم تا راه دست را نشان دهیم و بر طبق آخرین منابع روز پزشکی ک گفتاردرمانی دنیا صحبت کنیم و از خرافات دور شویم.



آیا فردی که از کودکی لکنت داشته قابل درمان است؟

آیا فردی که از کودکی لکنت داشته قابل درمان است؟

✅پاسخ ? لکنت اختلالی است چند بعدی که بسته به سن ، محیط، حساسیت های فرد و شدت اختلال قابل درمان در هر سنی می باشد.
?در افراد متفاوت زمان درمان متفاوت است
?در افراد با انگیزه درمان راحت تر است.
?در افرادی که تلاش بالاتری دارند زمان درمان کم تر است.
?افرادی که اختلالات همزمان مانند یادگیری، روانشناختی و....دارند درمان تیمی مورد نیاز است
?روش های جعلی و عوام فریبانه مانند اختراع و شبیه سازی ذهن در درمان لکنت اثری ندارند
?درمان تضمینی در دو جلسه تنها یک تبلیغ کذب است.



آیا لکنت در هر سنی درمان دارد؟ ویدیو های افراد درمان شده

آیا لکنت در هر سنی درمان دارد؟ ویدیو های افراد درمان شده


گفتاردرمانی
درمان شدگان #لکنت
❇️لکنت در هر سنی قابل درمان است.
بشنوید صحبت های مامان امیر رضا کلاس پنجم
(درمان پس از پنج جلسه)??

??
https://telegram.me/Novinststroboscopyneurofeedback
جهت مشاهده افراد درمان شده به لینک فوق مراجعه نمایید.



باز شدن زبان کودک در طب سنتی کرمان ، گفتاردرمانی

باز شدن زبان کودک در طب سنتی کرمان ، گفتاردرمانی

✅طب سنتی در درمان اختلالات گفتار مانند دیر زبان باز کردن( تاحیر کلامی) و لکنت بی اثر است.
?علم را بیاموزیم و خرافات را کنار بگذاریم!!
✴هیچ منبع علمی اثر درمانی مستقیم رژیم غذایی بر لکنت را تایید نکرده است✴ لکنت یک اختلال چندعاملی است و عوامل متعددی بر آن موثر هستند.
✔ مقاله زیر که در سال ۲۰۱۷ در ژورنال معتبر fluency disorder چاپ شده است، ارتباط احتمالی میان رژیم غذایی( مس و تیامین یا ویتامین Bیک) لکنت را بررسی کرده است.
✅ نتایج:
? مصرف موارد حاوی مس و ویتامین Bیک اثر معناداری بر لکنت ندارد.
?ارتباط متوسطی میان خلق و خو( عواطف) و لکنت وجود دارد.

با ما همراه باشید
وبسایت: www. st-kerman.ir
اینستاگرام: mkarimi.slp @
چکیده ??



مطالب مرتبط با جستجو

| بهترین | تکرار | جات | خجالت | درمان | دکتر | زبان | سردی | سن | شروع | صدا | طبیعی | کشور | گفتاردرمانی | گیر | لکنت | متخصص | ناروانی | پنهان | تخصصی | تقلایی | تنش | درمان | درمانی | درماني | زبان | کرمان | کرمان | گرمان | گفتار | گفتار | گفتاردرمانی | لکنت | ویژگی | 09138407112 | آموزان | ابتدایی | اختلال | بیش | پرت | تمرکز | حافظه | حواس | خواندن | دانش | درمانی | ریاضیات | فعال | کاردرمانی | کرمان | گفتار | گفتاردرمانی | نوروفیدیک | نوشتن | نوین | هوش | یادگیری | | | بزرگسال | بیدکاسنی | جات | جات | دارو | درمان | رژیم | سردی | عرق | غذایی | کرمان | کودک | گرمی | گفتاردرمانی | لکنت | نعناع | بند | جراحی | دکتر | زبان | زیر | کرمان | گفتاردرمان | لکنت | | ار | اسکن | ام | ای | بیماری | تشنج | تی | سر | سی | ضربه | لکنت | مغز | | بچه | دارو | دلیل | سنتی | شروع | طب | کرمان | گفتاردرمانی | لکنت | ناگهانی | | اضطراب | اعصاب | بزرگسال | بهترین | ترس | تغذیه | دارو | درمان | دکتر | روانپزشک | عالی | کرمان | کودک | کودکان | گفتاردرمان | لکنت | متخصص | مغز | و | ، | ، | ، | ، | بلدرچین، | بلدرچین، | درمان، | درمان، | کرمان | کرمان | کلینیک، | کلینیک، | گفتاردرمانی | گفتاردرمانی | لکنت، | لکنت، | متخصص، | متخصص، | موز، | موز، | نوین | نوین | ، | ، | اضطراب، | ترس، | تکرار، | دولتی | قفل، | کرونا، | کرویید19، | گفتار، | گفتاردرمانی | گیر | لکنت، | ۶ | ارثی | خوب | خودش | درمان | دکتر | دو | سال | ساله | سنتی | صبر | طب | کرمان | کنم | گفتاردرمانی | لکنت | مدرسه | میشه | فصد | کرمان | گفتاردرمانی | لکنت | نوین | استرس | بد | بزرگسال | بود | ترس | ترسید | خواب | خواندن | خوب | درمان | دو | سال | قبلش | کتاب | کرمان | کودک | گروه | لکنت | ناگهان | | بزرگسال | تغذیه | دارو | درمان | سن | سنتی | شعر | طب | کرمان | کودک | گفتاردرمانی | لکنت | از | است | اول | اینه | بارداری | باز | بخود | بد | پیش | ترسو | جویدن | چند | خوب | خوب | خود | دبستان | روز | روز | روز | زبان | سه | شب | شدن | شروع | کردن | گذشته | گفتاردرمانی | گیر | لکنت | لکنت | لکنت | ماه | متخصص | ناخن | ناروانی | و | هوش | هیجان | یادگیری | یک | | ۳ | ارثی | استرس | پدر | چکار | داشته | دو | روز | سال | شروع | علت | فامیل | کرمان | کنم | گفتاردرمانی | لکنت | لکنت | مادر | ماه | متخصص | نگرانی | هفته | | بزرگسالی | تاریکی | ترس | جات | جات | خرافات | سردی | کودکی | گرمی | گفتاردرمانی | لکنت | | اختراع | پزشک | تقلبی | دکتر | ذهن | روانشناس | سازی | سن | شبیه | گفتاردرمانگر | لکنت | معجزه | افراد | بزرگسال | دبستانی | درمان | سن | شده | کرمان | کودک | گفتاردرمانی | لکنت | باز | زبان | سنتی | شدن | طب | کرمان | کودک | گفتاردرمانی |
تصویربرداری حنجره
کار درمانی
درمان لکنت
نوروفیدبک تراپی
گفتار درمانی
بازی درمانی
اختلالات یادگیری
روانشناسی
درمان بلع
نمایش ویدئو
درباره کلینیک
تماس با کلینیک
تویتتر
کانال تلگرام
اینستاگرام
فیسبوک
صفحه اول
گرفتن نوبت
گروه واتساپ